BAŞKAN AKYÜREK’TEN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR İFTARI...
16 Temmuz 2014, Çarşamba

 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek tarafından organize edilen iftar yemeği Konya merkez ve ilçelerinde görev yapan sağlık çalışanlarını ve ailelerini bir araya getirdi. Beyhekim Devlet Hastanesi Bahçesi’nde gerçekleşen ve yaklaşık 5000 kişinin birlikte iftar açtığı programa, Konya Valisi Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Gökhan Darılmaz, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. H.Murat Kaya, Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Himmet Bayar ile çok sayıda sağlık çalışanı ve ailesi katıldı.

İftar organizasyonu nedeniyle Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e ve davete icabet eden tüm katılımcılara teşekkür eden Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, “Rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayının sağlık çalışanları için daha da anlamlı bir hale gelen bu önemli gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm protokol üyelerini ve sağlık teşkilatımızın değerli çalışanlarını hastanemiz bahçesinde ağırlamaktan onur duyuyorum” dedi.

Konya İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç Dr. Hasan Küçükkendirci’de iftar organizasyonunu düzenleyen Başkan Akyürek’e ve emeği geçenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Ramazan ayının birlik ve beraberliğin en anlamlı şekilde yaşandığı günler olduğunu söyledi. Sağlık çalışanlarının büyük bir aile olduğunu ve bu ailenin her bireyinin özverili ve fedakâr bir şekilde görevlerini yerine getirdiğini belirten Küçükkendirci, “ Birlik, beraberlik, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, rahmet ve bereketiyle gönüllere huzur veren Ramazan ayının hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Akyürek’te burada yaptığı konuşmada Ramazan Ayı’nın manevi güzelliklerini birlikte paylaşmanın önemine vurgu yaptı. Geçmiş senelerde olduğu gibi bu yılda Konya’da Ramazan coşkusunun doya doya yaşandığının altını çizen Akyürek, “Ramazan sevinç, paylaşma ve mutluluk demek. Biz bugün burada sağlık çalışanlarımız ve aileleri ile birlikte iftar sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Konya halkının sağlığı için gece gündüz demeden gayret gösteren tüm sağlık çalışanlarımızın Ramazan Ayı’nı tebrik ediyorum. Duaların reddedilmediği bu Ramazan günlerinde Müslüman kardeşlerimiz için de dualarımızı eksik etmeyelim” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Genel Sekreterimiz Op.Dr.Gökhan Darılmaz ve İl Sağlık Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci tarafından günün anısına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e ve Konya Valisi muammer Erol’a tablo hediye edildi.




PAYLAŞ :