KONYA ŞUBESİ OLARAK ÜYELERİMİZİ KUTSAL TOPRAKLARDA 2. KEZ BULUŞTURDUK....
11 Temmuz 2014, Cuma

 2013 yılında birincisini gerçekleştirdiğimiz Umre Organizasyonlarımızın ikincisini 13-27 Haziran 2014 tarihleri arasında 14 gece 15 Gündüz olmak üzere 63 adet katılımcımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik.

                Konya Erentur turizm ile Konya Sağlık Sen şubesi arasında yapılan anlaşma gereğince, Katılımcılarımız Mekke ve Medine’de 5 yıldızlı otel konforu ile Mübarek Beldelerimizi, Kabeyi muazzamayı gönüllerince tavaf etme ve Medine de Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) ziyaret etme şerefine layık oldular.

Umre ziyaretlerimiz İlk olarak Mekke Şehri ile başladı, burada 10 günlük bir ziyaret gerçekleştiren hacılarımız bol bol kabeyi şerifi tavaf etme imkanına kavuştular. Geri kalan 5 günlük ziyarette ise Medine i Münevvere’ de geçirildi.

Sağlık–Sen Konya şubesi yönetimi olarak 2. Kez düzenlemiş olduğumuz Umre programlarını üyelerimizin talep etmeleri durumunda her yıl düzenli bir şeklide yapmayı planlamaktayız. Umre programlarımızda hacılarımıza yardımcı olmak için Celal Sümer Hoca efendi rehberlik etmektedir. Programlarımızda Ücretler piyasa araştırması yapılıp teklifler alındıktan sonra en iyi hizmet kalitesi en cazip koşulları sunan firma ile anlaşma yapılarak sağlanmkatadır. Yapmış olduğumuz anlaşmalarda hacılarımızın memnuniyet seviyeleri üst sınırlardadır.

2014 Yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleştirmiş olduğumuz Umremize Şube Başkanımız Himmet BAYAR ile Başkan Yardımcımız Zeynel Abidin UYSAL’da aileleriyle birlikte iştirak ettiler.

2015 Yılı Umre programlarımızın devam edeceğini bildirir şube olarak Üyelerimizi Kutsal yerlere götürmekten ve memnuniyetlerini görmekten büyük bir haz aldığımızı belirmek isteriz.

PAYLAŞ :