AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜNE SÜLEYMAN KARADELİ ATANDI....
02 Eylül 2013, Pazartesi

  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Konya il Müdürlüğündeki değişim dolayısıyla,  Konya Şube yönetim kurulu üyelerimiz yeni görevine başlayan il Müdürü Süleyman KARADELi’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyarette Yönetimden Şube Başkanı Himmet BAYAR şube sekreteri Zeynel Abidin Uysal, Şu Teşkilatlandırma sekreteri Ahmet Fatih Özyılmaz ile Şube Mevzuat sekreteri  Gökhan ARICAN hazır bulundular. Aile ve sosyal politikalar il Temsilcilerimiz Ahmet Zeren , Abdullah Erdem ile Rahim Bilir temsilen katıldılar.

Şube Başkanı Himmet Bayar, İl Müdürü Süleyman KARDELİ’ye sendikamız hakkında şunları söyledi , Konya şubemiz Türkiye de yetkiyi almış en eski sendikalardan biridir, 7200 üyesiyle bugün Türkiye genelinde İstanbul ilinden sonra üye sayısı itibariyle 2. En büyük şubedir, Şubemiz Kendi öz varlıklarıyla hizmet binasını ve Hizmet aracını 2. Kez yenileyerek geleceğe kaygısızca devam eden bir şubedir. Şubemiz ker yıl İl divan toplantılarını düzenli olarak yapan ve Temsilcilerimizin motivasyonlarının artırılması amacıyla her yıl düzenli olarak 250 kişinin katılımı ve Konusunda Uzman iletişim Uzmanları, Üniversitelerimizden görevli öğretim görevlilerinin katılımlarıyla, eğitimler vermiş ve vermeye devam edecktir.dedi.

İl müdürü Süleyman KARADELİ’de ziyaret’den memnun kaldıklarını ifade ederek Yönetim kurulumuza başarılar temennisnde bulundular. 

PAYLAŞ :