14-17 ŞUBAT 2013 ALANYA ANTALYA TEMSİLCİ EĞİTİM TOPLANTIMIZI YAPTIK....
25 Ağustos 2013, Pazar

 

Yönetime geldiğimizden bugüne, önem vermiş olduğumuz temsilci eğitim toplantılarımızdan üçüncüsünü ve il divan kurulu toplantımızı Antalya ile Alanya Utopia World otelde tüm il ve ilçe temsilcilerimiz, işyeri temsilcilerimiz, delege ve üyelerimiz ile Genel merkez yönetim Kurulu  Genel Başkan Vekili Semih Durmuş, Genel Başkan yardımcımız Genel Mali Sekreter Mustafa ÖRNEK, Genel Eğitim ve sosyal ilişkiler sekreteri Abdülaziz ASLAN'ın ve Konya ilimize bağlı Sağlık Bakanlığı İl yöneticilerimizin katılımları ile gerçekleşti.

Eğitim toplantımız Cuma günü açılış konuşmalarının yapılması ve Konya sağlık-sen faaliyetleri hakındaki bilgilendirme ile başladı. Öğleden sonraki toplantıda, Av.Özlem Titrek Çağlayan'ın Haklar ve Yükümlülükler hakkındaki sunumu ile devam etti. Sunum sonrası Temsilci ve misafirlerimiz soru cevap bölümüne geçildi.

Eğitimimizin ikinci günün de İletişim Uzmanı Nail USLU abimizin Sendikal İletişim konulu sunumu ile başladı. Üyelerimizin motivasyonlarını Nail uslu ile test etmiş olduk. Öğleden sonraki son toplantımızda Eskişehir Orhangazzi Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Sıtkı ÇORBACIOĞLU'nun sendikal değerler konusundaki sunumu ile sürdürüldü.

PAYLAŞ :