BEYHEKİM DEVLET HASTANESİ İFTARDA GELENEĞİNİ BOZMADI....
01 Eylül 2013, Pazar

 Beyhekim Devlet Hastanesi personeli her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleşen iftar programında bir araya geldi.

Konya Sağlık Camiasının, birçok kurumun temsilcisinin ve Beyhekim Devlet Hastanesi’nde emeği geçen hayırseverlerin buluştuğu programda, hasta ve hasta yakınlarının yanı sıra geçmiş yıllarda hastanede çalışan tayin, atama ya da geçiş yoluyla başka kurumlara geçen personellerde katıldı.

Hastane yönetimi tarafından gerçekleştirilen iftar programında, Beyhekim Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Gökhan Darılmaz başta olmak üzere hastane yönetimi programa katılan konukları hastane girişinde karşıladılar.

Hastane bahçesinde gerçekleştirilen ve yaklaşık bin altı yüz kişinin katıldığı programda Konya’nın geleneksel yemekleri servis edildi. Konya Gold firmasının organizasyonunda ve Konya Elazığlılar Derneği Başkanı Avukat Ali Kil’in sponsorluğunda gerçekleşen iftar programına, Konya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu başta olmak üzere, Konya merkez ilçe kaymakamları, Konya Elazığlılar Derneği Başkanı, Konya Vergi Dairesi Başkanı, İl Sağlık Müdür Yardımcıları, Dr.Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Yöneticisi ve birçok yönetici, bürokrat  ve iş adamının katıldığı programda  Beyhekim Devlet Hastanesine yardımlarda bulunan hayırseverlere de plaket verildi.

Programın açılışında konuşan Konya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu, Konyalı iş adamlarının kamu kurumlarına büyük destek verdiğini belirterek “Paylaşımlar ve yardımseverliğin adı olan Konya’mızda hizmet sektörünün en önemli basamağı olan hastanelere gösterdikleri alaka bizleri oldukça mutlu etmektedir. Özellikle Ramazan ayında bu duyarlılık daha da artmaktadır. Devletimizin yaptığı yatırımları hayırseverlerimiz hızlandırmaktadır. Ben kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca böylesi güzel bir programı hazırlayan hastane yöneticimizi ve ekibini kutluyorum” dedi.

Hayırseverlere plaketlerini vermek için kürsüye gelen Beyhekim Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Gökhan Darılmaz, Ramazan ayının uhreviyetine değinerek, böyle bir program düzenlemekten son derece mutlu olduklarını belirtti.

Beyhekim Devlet Hastanesi olarak her yıl düzenledikleri iftar programlarını artık gelenekselleştiğini belirten Darılmaz, “Ramazan ayının bereketinde, yüreklerin maneviyatla coştuğu bu mübarek günlerde, Beyhekim ailesi olarak yeniden bir araya geldik. Bedenimizin sadakası olan oruç gibi bir ibadetin, iftar gibi bir nimetle buluştuğu bu mübarek aya kavuşmanın hep birlikte lezzetini yaşıyoruz. Sohbetin , muhabbetin, aile olmanın en önemli göstergesi olan aynı sofrada buluşmayı, bizlere 11 ayın sultanı olan Ramazan Ayında yaşatan rabbimize ne kadar şükretsek az gelir. Dünya Müslümanları Filistin’den Arakan’a Suriye’den Mısır’a  ve Irak’a kadar kan , gözyaşı ve zulümle boğuşurken bizlere düşen manevi ve maddi  desteklerimizi onlardan esirgemeyelim. Müslüman olmanın adabına yakışır şekilde kardeşlerimizin yanında olalım” diye konuştu. 

PAYLAŞ :