KONYA SAĞLIK-SEN ŞUBESİ OLARAK İLK ZİYARETİMİZİ PANDEMİ HASTANESİNE YAPTIK.
04 Temmuz 2020, Cumartesi

Sağlık-Sen Konya Şube yönetimi olarak gerekli koruyucu tedbirleri alarak ilk saha gezimizi Yazır Yerleşkesinde bulunan pandemi hastanesine gerçekleştirdik. Yaptığımız ziyaret ile Covid-19 salgını nedeniyle yoğun mesai harcayan pandemi hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarının sorunlarını yerinde dinleme fırsatı bulduk.

Salgınla mücadelenin gerçek kahramanları olan fedakâr sağlık çalışanlarının her daim yanlarında olacağımızı bilmesini istiyorum. Üyelerimizin bize aktardığı sorunların çözümü için elimizden ne geliyorsa yapacağımızdan şüpheleri olmasın. Emeklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Koronavirüs ile mücadele gerçekten çok ciddi bir konu. Çok büyük emek istiyor. Salgın ile mücadeleyi sadece sağlık çalışanlarına bırakamayız. Toplumumuzdan kurallara uymalarını tedbirli olmalarını rica ediyorum. Rehavete ve paniğe kapılmadan yapılan resmi açıklamaları dinlemek ve virüse karşı tavsiyeleri titiz bir şekilde uygulamak suretiyle inşallah elbirliği ile bu süreci atlatacağız.

Ahmet UZUNAY

Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :