DELEGE VE TEMSİLCİLERİMİZ İLE KAHVALTIDA BULUŞDUK....
27 Aralık 2015, Pazar

Sağlık Sen Konya Şube Başkanı Zeynel Abidin Uysal ve yönetim kurulu üyeleri delege ve temsilcilerimiz tanışma organizasyonunda bir araya geldiler.

Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Himmet Bayar ve İdris Baykan’ın da takip ettiği organizasyona katılımın oldukça yoğun olduğu görüldü.

Delege ve temsilci seçimlerinin tüm sağlık kurumlarında demokratik bir ortamda gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan Uysal, “Sağlık-Sen Konya Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu öncesi 15 Aralık tarihinde yapılan delege seçimlerinin büyük bir olgunluk içerisinde tamamlanmış olması bizleri mutlu etmektedir” dedi. Sağlık-Sen Konya Şubesi olarak delege ve temsilcilerle sık sık bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Uysal, “Her zaman söylediğimiz gibi bizler sendikacılık faaliyetlerini sadece özlük haklarımızın iyileştirilmesi olarak görmedik ve bundan sonra da görmeyeceğiz. Yeni seçilen tüm delege arkadaşlarımın da bu hassasiyeti gözden kaçırmamalarını istiyorum” dedi.

Sağlık- Sen’in tüm sağlık çalışanlarını kucaklayan bir yapı olduğunu belirten Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Himmet Bayar’da yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar sendikamız yapmış olduğu başarılı çalışmalar neticesinde pek çok kazanımlar elde etmiştir. Yeni dönemde de sağlık anlayışını ve sağlık çalışanlarının haklarını koruyarak daha büyük işler başarmak için yeni seçilen delege arkadaşlarımızın da var güçleri ile görev yapacaklarına inanıyorum” dedi. Sağlık-Sen’in büyük bir davaya hizmet ettiğini de vurgulayan Bayar, “Yapılacak olan genel kurul neticesinde yeni yönetime girecek olan arkadaşların bayrağı daha da ileriye taşımak için çaba sarf edeceklerini şu ana kadar görev yapmış olan kardeşlerimizin de bundan sonra da bu davanın bilinci ile hareket edeceklerinden şüphem yoktur” diye konuştu.

Medeniyetler başkenti Mevlana şehrinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan’da “220 bin üyesi olan sendikamızın hedefi olan 250 bin sayıya ulaşması için en büyük katkıyı Konya’nın verdiğinin farkındayız” dedi. Yapılacak olan genel kurulda 34 ismin seçim listesine gireceğini geriye kalan yaklaşık 8000 kişinin ise fahri yönetici olarak görev yapacağını dile getiren Baykan, “Sağlık Sen’de herkes kardeşi için ister kendisi için istemez. Nefsi tavırlarla seçimlerde davamıza zarar vermeyelim” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ :