GENEL SEKRETER OP.DR.GÖKHAN DARILMAZ TEMSİLCİLERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ....
06 Nisan 2014, Pazar

Aylık Temsilci toplantımızın ilk konuğu Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sayın; Gökhan Darılmaz hocamız Sağlık Sen Konya Şubesi ailesi ile birlikte olarak, geçmişten bugüne yaşamış olduğu tecrübelerini ve bilgi birikimini bizlerle paylaştı.

            Aylık olarak düzenlemiş bulunduğumuz temsilciler toplantımıza düzenli olarak, gerek bilgi birikimi gerek hayat tecrübesi gelişmiş gerekse manevi ve uhrevi yaşantısı insanlar üzerinde etkili olan abilerimizi ve kardeşlerimizi toplantımıza konuk ederek, bilgilerini bizlerle paylaşmalarını ve bizlere önderlik etmeleri konusun da yardımlarını beklediğimiz bu güzel insanlardan bugün konuğumuz Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sayın; Gökhan Darılmaz hocamız oldu.

Toplantımızın açılış konuşmasını gerçekleştiren Şube Başkanımız Himmet BAYAR, Sayın genel sekreterimiz bizleri kırmayarak bu gün aramıza katılıp engin tecrübelerini bizlerle paylaşacak ve bizlerde faydalanmış olacağız, Konyamız’ın hocamızın gönlünde ayrı bir sevgisi olduğunu biliyoruz. Bu sevgi ve muhabbetini Konya’ya hizmet anlamında veriyor bunu hepimiz biliyoruz, kendisine Yüce Rabbimizden başarılar dilerim dedi.

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sayın; Gökhan Darılmaz hocamız kendi yaşamından Hadim ilçesi ile ilgili olarak bir anısını dile getirerek “Dünyanın yuvarlak olduğunu ben burada gördüm, Şayet Hz. Hadimi Hazretlerini Hadimden giderken ziyaret etmeden giderseniz tekrar geleceğiniz yer Hadim demişlerdi, hakikaten bunun en canlı örneği benim, Beyhekim devlet hastanesine atandığımda gidip Hz. Hadimi Hazretlerini ziyaret edip dualarda bulunduk dedi.

 Darılmaz önemli olan insan hayatı boyunca kalıcı eserler bırakabiliyorsa bunlar önemlidir. İşte Bugün bunlardan bazıları Beyhekim kampüs Hastanesi ve yakın zamanda yapılacak olan Şehir hastanesi. İnsan bir şeyleri başarması için yapmış olduğu işe inanması gerekmektedir, İnanmadığı bir işte hiçbir zaman başarılı olamaz. Darılmaz sendikal çalışmamız ve sendikanın konyadaki başarısından bahsederken Her yedi üyeden dört tanesi sağlık-sen üyesi büyük bir başarı var, ancak çok iyi yürütmemiz gerekir.Cenabu Allah Bir Ayetinde şöyle diyor “ Yarattıklarımızda (öyle) bir topluluk var ki, Hak olarak hakikate erdirirler ve O’nun ile her şeyin hakkını verirler!”(Â’raf 181 ayet. ) burada şuna işaret ediyor sayılara büyük, büyük olabilir ancak daha önemlisi Ayette bahsettiği gibi hakkını verebilmektir.

Darılmaz bir işte başarılı olmanın sırrı yapmış olduğun işe inanmak ve inandığın şekilde yapmak, bunu cesaretle yapabilmektir. Buna örnek olarak Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Hicret sırasına Ya Ali benim yerime yatacaksın diyerek kendi yatağına yatırıyor, burada Hz. Ali aslında tam bir teslimiyet örneği vererek, ölümüne oraya yatmış bulunuyor. İşte bu sebeptendir ki; işinizi sağlam yapmak, doğru yapmak, inanarak yapmak ve yapmış olduğunuz işi cesaretle yapmaktır. Kamu hastaneleri yapılanması ve göreve geldikten sonraki icraatları ve yapmak istedikleri planlamalar ve uygulamalar hakkında da genel bir bilgi paylaşımında bulunan darılmaz, Temsilcilerimize sendikal çalışmalar konusun da başarılar diledi.

Sağlık-sen Konya şubesi olarak vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :