HASTANELERE DİJİTAL PANO SİSTEMİ KURDUK....
14 Temmuz 2014, Pazartesi

 Şubemiz Hastanelerde dijital pano sistemi kurarak sağlık çalaışanlarımız için önemli olan konuları bu ekranlardan en hızlı şekilde paylaşmaya başladı.

Uygulamanın şu an için Ankara dışında sadece pilot bölge seçilen Konya’da faaliyete geçirildiğini belirten Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Himmet Bayar, “ Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Konya Numune Hastanesi, Konya Beyhekim Devlet Hastanelerinde dijital pano sistemine geçmiş bulunuyoruz. Artık üyemiz olsun ya da olmasın tüm sağlık çalışanları kazanımlarımızı ve sağlıktaki son gelişmeleri anında ve canlı olarak bu ekranlarımızdan takip edebileceklerdir” dedi.

Sağlık çalışanlarının sağlık sektöründeki değişimlerden ve kazanımlardan anında haberdar olmalarının önemine değinen Bayar, “Sağlık-Sen olarak sağlık alanında meydana gelen değişim ve dönüşümleri sadece takip eden değil bizzat bu değişim ve dönüşüme müdahil olabilen bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bu nedenle elde ettiğimiz kazanımlardan ve sağlık ile ilgili her türlü bilgiden sağlık çalışanlarımızın en kısa sürede haberdar olabilmesi için dijital pano sistemi projesini hayata geçirdik” dedi.

Sağlık çalışanları da uygulamadan memnun olduklarını ifade ederek Sağlık-Sen Konya Şubesi’ne teşekkür ettiler.




PAYLAŞ :