ÖZEL HASTANEDEN ÖZEL İNDİRİM....
02 Mart 2014, Pazar

 

Memur-Sen Konya Şubesi üyelere yönelik yaptığı anlaşma ile, çalışanlar MEDICANA Hastanesinden indirimli Sağlık Hizmeti alacaklar.

Medıcana hastanesinde yapılan programa Memur-Sen Konya Şube Başkanı Latif Selvi, Sağlık-Sen Şube Başkanı Himmet Bayar, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Koç, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Harun Sarıdoğan ile Medıcana Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, Kurumsal Pazarlama Müdürü Abdurrahman Köseoğlu ve Hastane Başhekimi katıldı.

Sağlık sözleşmesi imza protokolü programında konuşan Memur-Sen Konya Şube Başkanı Latif Selvi, Konya’mızın en prestijli hastanelerinden biri olan Medıcana Hastanesiyle yapılan bu indirimli anlaşma ile il genelindeki tüm üyelerimiz ve birinci derece yakınları kaliteli tedavi hizmetler görecekler dedi.

 

Medıcana Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış ise, Konya’nın en büyük Sivil Toplum Kuruşu olan Memur-Sen’le indirimli “Sağlık Sözleşmesi” yapmaktan mutluluk duyduklarını ve Memur-Sen’lilere kaliteli sağlık hizmetleri sunacaklarını taahhüt ettiklerini ifade etti.

Haklardan yararlanmanın yolu şu şekilde olacaktır.

Memur-Sen’li üyeler, üye kimlik kartlarını ibraz etmek koşuluyla tüm muayene, teşhis, tedavi, ameliyatlar ve her türlü yatarak tedaviler için uygulanan cari fiyatlar üzerinden %20, SGK’lı hastalara ise bu hastalardan alınacak ilave ücretler üzerinden %20 (Öğretim üyeleri bu kapsamın dışında değerlendirilecek olup, farklı bir uygulama yapılabilir) indirim uygulayacaklar ve hastadan nakit veya kredi kartı ile ödeme talep edeceklerdir.

 

Medıcana Hastane merkezi Check up paketleri üzerinden Memur-Sen üyelerine bir defaya mahsus %50, diğer Check up hizmetlerinde %30 oranında hizmet verilecektir.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :