ÇALIŞMA HAYATI VE AİLE İLİŞKİLERİ EĞİTİMLERİMİZ BAŞLADI....
06 Eylül 2013, Cuma

 

Sağlık-Sen’in Türkiye genelinde başlatmış olduğu ve Türkiye’de 2.nci büyük üye potansiyeline sahip olan şubemizin pilot il seçilmesinin ardından yapmış olduğumuz programlarımızın birincisi Ilgın İlçemizde gerçekleştirilmiştir.

Ilgın Programı İletişim ve Liderlik Danışmanı-yazar Muhammed ALPKENT tarafından “ÇALIŞMA HAYATI VE AİLE İLİŞKİLERİ” konulu sunumun yapılacağı ilçemizde, Şube yönetim kurulu üyeleri ve Ilgın temsilcilerimiz ile birlikte Ilgın Kaymakamı Yücel GEMİCİ’ yi makamın da ziyaret ettik. Şube başkanı Himmet Bayar Gemici’ye Şubemizin çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Gemici ziyaretten duymuş oldukları memnuniyeti dile getirerek temenniler de bulundular. Ilgın ilçe Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekim Levent YILMAZ ve yönetim ekibi ile İlçe müdürlüğü ve 112 çalışanları birimlerinde ziyaret edilerek dilek ve temennileri alınmıştır.

Beş ilçe ve dört büyük hastanemizde yapılması planlanan eğitimi Ilgın Ticaret Borsası konferans salonunda ki Sunumu  gerçekleştiren İletişim ve Liderlik Danışmanı-yazarMuhammed ALPKENT ılgınlı üyelerimize yaşamın gerçeklerini kıssalarla anlatarak hem güldürdü hem de düşündürdü. 

 

height=150height=150height=150height=150height=150height=150height=150height=150

 

height=533


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :