Memur-Sen Konya İl Başkanlığı ile Necmettin Erbakan Üniversitesi İş Birliği Protokolü İmzalandı
23 Şubat 2022, Çarşamba

Memur-Sen üyelerine nitelikli hizmet sunmaya devam ediyor. Memur-Sen ve Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında imzalanan eğitim iş birliği protokolü kapsamında Memur-Sen’e bağlı sendikaların üyelerine lisansüstü programlarında %25 özel indirim imkânı sağlandı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleştirilen özel indirimli eğitim sözleşmesi imza programına Memur-Sen Konya İl Başkanı Nazif Karlıer ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu katıldı.

Memur-Sen, üyelerinin farklı hizmetleriyle farkındalık oluşturarak sendikacılık beklentilerini karşılama konusunda imzaladığı iş birliği protokolüyle kamu görevlilerinin mesleki yeterliliklerini arttırmak için bir hizmeti daha hayata geçirdi. Necmettin Erbakan Üniversitesi ile imzalanan eğitim iş birliği protokolüyle lisansüstü programlarında (Tezli / Tezsiz) %25 oranında özel indirim sağlanarak Memur-Senli üyelere kariyerlerinde kendilerini bir üst seviyeye çıkarma fırsatı sunuldu.

Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesindeki tüm Enstitülerinde yürütülmekte olan Tezsiz Yüksek Lisans ve Tezli Yüksek Lisans (II. Öğretim) programlarından eğitim alma şartları oluşan Memur-Senli üyeler, lisansüstü eğitim programlarına kabulü ve bu protokol hükümlerinden istifade edebilmeleri için üye oldukları Sendikadan aldıkları güncel üye olduklarına dair belgenin ilgili Enstitüye ibraz edilmesi ve/veya otomasyon sistemine (öğrenci bilgi sistemine) yüklenmesi şarttır.

Lisansüstü eğitim programlarının ücreti, Üniversitenin bu programlar için belirlediği ücretten %25 oranında özel indirim uygulanacaktır. Bu indirimden istifade edebilmek için Sendika üyelerinin Sendikadan aldıkları güncel üye olduklarına dair belgeyi ilgili Enstitüye ibraz etmeleri şarttır.

Yapılan eğitim sözleşmesi ile Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı bulunan (EĞİTİM BİR-SEN, DİYANET-SEN, SAĞLIK-SEN, BÜRO MEMUR-SEN, BEM-BİR-SEN, TOÇ-BİR-SEN, ENERJİ BİR-SEN, BAYINDIR MEMUR-SEN, BİRLİK HABER-SEN, ULAŞTIRMA MEMUR-SEN, KÜLTÜR MEMUR-SEN ve EMEKLİ MEMUR-SEN) sendikalarının yaklaşık 40 bin üyesi istifade edebileceklerdir.

İletişim ve İrtibat

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

Adres: Yaka Mahallesi Yeni Meram Caddesi Kasım Halife Sokak No:11/1 (B Blok) Meram/KONYA

Telefon: 0332 221 05 00

Web: www.erbakan.edu.tr/

PAYLAŞ :