KONYA SAĞLIK-SEN İL İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
14 Kasım 2020, Cumartesi

Sağlık-Sen Konya Şubesi ve Konya Üniversiteler Şubesi’nin ortak düzenlediği teşkilat toplantısında Genel Başkan Semih Durmuş, teşkilat mensuplarına hitap etti. Durmuş, sendikacılığın mücadele zemini olduğunu belirterek başladığı konuşmasına, "Biz bir araya gelip beraber hareket edersek mücadele yerine getirilir. Bugün Sağlık-Sen 250 bini aşan üye sayısıyla sendikal mücadeleyi yerine getiriyor. Biz bu sorunların çözülmesi için çalışıyoruz. Bunu yaparken laf olsun torba dolsun sendikacılığı yapmıyoruz. Biz Sağlık-Sen olarak aldanmayan ve aldatmayan sendikacılık anlayışıyla mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Karadoğan: Sağlık Çalışanlarının Fedakârlığını Kimse Görmezden Gelmemeli

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan da, sağlık çalışanlarının sesinin artık duyulması gerektiğini dile getirerek, "Yerelde ki yetkililerde, Ankara’da ki yetkililerde artık sağlık çalışanlarının çığlığını duymalı. Tüm dünya biliyor ki sağlık çalışanları bu süreçte hem mesleki hem de insani olarak en büyük sorumluluğu üstlenmektedir. Gerek doğrudan virüsle mücadelede gerekse virüsü ailelerine taşımamak için verdikleri mücadele ile büyük bir kahramanlık ortaya koymaktadırlar. Bu fedakârlığı ve azmi kimse görmezden gelmemeli” dedi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Karlıer: Çileyi Sağlık Çalışanları Çekiyor.

Sağlık çalışanlarına verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür eden Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Nazif Karlıer ise yaşanan zorlu süreçte bütün çileyi sağlık çalışanlarının çektiğini kaydetti

Konya Şube Başkanı Uzunay: Sendikal Mücadele Süreklilik Gerektiriyor

Sendikal mücadelenin sürekliliğinin olduğunu belirten Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Ahmet Uzunay, “Sendikal mücadele sorunu veya talebi takip etmekle çözülür. Bir süreklilik olmalı ki sorunlar çözülebilsin. Biz Sağlık-Sen olarak yetkililere sorunları ve talepleri söyledik bitti demiyoruz. Bunun takibini yapıyor ve kazanıma dönüşmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.

Konya Üniversiteler Şube Başkanı Şafak: Sahada Sağlık-Sen Var


Sağlık çalışanları için hem genel merkezin hem de teşkilatların yoğun mücadele ettiğini söyleyen Sağlık-Sen Konya Üniversiteler Şube Başkanı Mithat Şafak, “Pandemi sürecinde herkes gördü ki sahada Sağlık-Sen vardı. Sağlık çalışanları için mücadelemizi herkes biliyor. Temsilci arkadaşlarımız sahada Sağlık-Sen’in sesi oluyorlar. Sahada sesimiz olan temsilci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

PAYLAŞ :